Final sınav sonuçları itibariyle mezun durumda bulunan öğrenciler çıkış belgelerini 30 Haziran 2014 tarihinden başlayarak;
Bütünleme ve Tek Ders sınav sonuçları itibariyle mezun durumda bulunan öğrenciler ise 23 Temmuz 2014 tarihinden başlayarakalabileceklerdir. Anılan tarihlerden önce çıkış belgelerinin verilebilmesi mümkün değildir.
Tek Ders sınavına girecek öğrencilerin en geç,18 Temmuz 2014 (Cuma) tarihi mesai bitimi itibariyle Dekanlık Makamına dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir. Tek ders sınavına girecek öğrencilerin listesi, aynı gün Fakülte web sitesinde ilan edilecektir.
Tek Ders Sınavları, 21 Temmuz 2014 (Pazartesi) tarihinde saat 10:00'da Derslik Binası 105 No'lu sınıfta yapılacaktır.
Not: Çıkış belgeleri, bizzat öğrenci ya da Noterden verilen ve resmi kurumlara müracaat etme ve ilgili bütün belgeleri alma yetkilerini içeren vekaletname ile (vekaletnamede adı ve açık kimliği yazılı kimse) tarafından teslim alınabilecektir.
Talep edilmesi halinde, çıkış belgesinin ve not döküm belgesinin (transkript) en fazla 7 adet aslı gibidir onaylı nüshası verilebilecektir.