Fakültemizde 4. Sanayi Devrimi Döneminde Uluslararası Ticaret ve Tahkimde Hukuk ve Politika Sempozyumu Düzenlendi

Fakültemizde 4. Sanayi Devrimi Döneminde Uluslararası Ticaret ve Tahkimde Hukuk ve Politika Sempozyumu düzenlendi. Açılış konuşması Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Burak ADIGÜZEL tarafından yapıldı. Açılış konuşmasının ardından Dong-A Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Yong Eui Kim “4. Sanayi Devrimi Döneminde Uluslararası Ticarette Avukatlık ve Tahkim” isimli konuyu sundu. Sunum İngilizce olup, çevirisi Fakültemiz Arş. Gör. Alperen POLAT tarafından yapıldı.

Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Japon Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Gil Won Lee “4. Sanayi Devriminde Küresel Vatandaşlar Olarak Aranılan İnsan Kaynakları” isimli konuyu sundu. Sunum Japonca olup, çevirisi Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Japon Dili ve Edebiyatı Arş. Gör. Hülya DEVECİ tarafından yapıldı.

Program sonrasında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Burak ADIGÜZEL’in moderatörlüğünde soru cevap şeklinde devam etti. Programa çok sayıda öğrenci ve öğretim elemanı katılım sağladı.

Dong-A Üniversitesi Hukuk Araştırmaları Enstitüsü ile Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Sempozyum plaket takdiminin ardından sona erdi.

01 Aralık 2023 Cuma