Hukuk Mezunlarının Meslek Seçimi Boyutuyla Hakimlik ve Savcılık Mesleği Konulu Söyleşi

Fakültemizde 06 Mart 2024 tarihinde Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Eski Cumhuriyet Savcısı Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Topel ÇİFTÇİOĞLU ile Hukuk Mezunlarının Meslek Seçimi Boyutuyla Hakimlik ve Savcılık Mesleği konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Fakültemiz ve Nizam ve Adalet Kulübü ile beraber gerçekleştirilen söyleşiye Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın BAŞBUĞ ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı. Söyleşide Hakimlik ve Savcılık mesleği ile ilgili öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Söyleşi, plaket takdiminin ardından sona erdi.

07 Mart 2024 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme