Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 09 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 11:00'de Fakültemiz Toplantı Salonunda, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Burak ADIGÜZEL’in başkanlığında toplandı.

Tanışma ve açılış konuşmasının ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Burak ADIGÜZEL tarafından Fakültemizin kuruluş tarihçesi, fiziki mekanları, personel, öğrenci sayıları, yeni kayıtların durumu ve mezuniyet sonrası yürütülmekte olan faaliyetlere dair kurul üyelerine bilgiler verildi.

Toplantıya Danışma Kurulu üyelerimiz Doç. Dr. Ahmet Hulusi AKKAŞ,  Doç. Dr. Özlem İLBASMIŞ HIZLISOY, Kayseri Baro Başkanı Av. Ali KÖSE,  Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Emre SÖNMEZ, Kayseri Valiliği İl insan Hakları Kurul Üyelerinden Kayseri Ticaret Odası Genel Sekreteri Mevlüt ÇİL, Hidayet Aydoğan Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Nazif CİNDİ, mezun öğrencimiz Fatma DOĞRU, öğrenci temsilcimiz  Buket KUTLU katıldı. Toplantıda paydaşların Fakültemizden beklentileri, ileriki süreçte yapılabilecek faaliyetler hakkında görüşüldü.

Paydaşlarımızla verimli ve etkin bir şekilde gerçekleştirmiş olduğumuz Fakültemiz Danışma Kurulu toplantısına katılım gösteren Danışma Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz.

09 Ekim 2024 Çarşamba