Fakültemizde Hakimlik ve Savcılık Konulu Söyleşi Düzenlendi.

Fakültemizde 22 Mayıs 2024 tarihinde Kariyer Planlama dersi kapsamında, Kayseri Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Mustafa YAZICI ile “Hakimlik ve Savcılık Mesleği” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Arş. Gör. Dr. Ranegül CAMIZ'ın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe Kariyer Planlama dersini alan öğrenciler katılım sağladı. Söyleşide Adli Yargı sisteminin organizasyonu ve işleyişi ile hakimlik ve savcılık meslekleri hakkında bilgiler verildi. Daha sonra öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Söyleşi, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Hulusi AKKAŞ’ın Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Mustafa YAZICI’ya plaket takdiminin ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

22 Mayıs 2024 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme