DİĞER ÜNİVERSİTELERDAN YAZ OKULU ALAN ÖĞRENCİLERİN İNTİBAK KOMİSYONU TARAFINDAN YAPILAN ONAY-RET İŞLEMLERİ

Fakültemiz yaz okulu başvuruları onay-ret işlemleri Fakültemiz İntibak Komisyonu tarafından tamamlanmış olup, öğrenciler Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİSİS) üzerinden görebilirler.

Diğer Üniversiteden ders almak üzere başvuruda bulunan öğrenciler, diğer üniversiteden alacakları derslerin açılmaması durumunda, açılmayan dersleri 22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına dilekçe ile bildirmeleri gerekmektedir. Bildirim yapılmayan dersler “FF” harf notu verilerek kaldı olarak sisteme işlenecektir.

22 Temmuz 2024 Pazartesi