Fakültemiz 1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi verildi.

Fakültemiz 1. Sınıf öğrencilerine 17 Eylül 2024 Salı günü saat 13.00’de Amfi 2'de (Hukuk 1) sınıfta Fakültemiz Kamu Hukuku Bölümü, Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Eylem ÇAKMAZ tarafından oryantasyon eğitimi verildi ve sonrasında YÖK Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı kapsamında sunum yapıldı.

LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Murat GÜNDOĞAN tarafından LÖSEV ile ilgili sunum yapıldı.

Oryantasyon eğitiminde 1. sınıf öğrencilerine Erciyes Üniversitesinin tanıtımı, Kayseri ilinin tanıtımı, Fakültemizin tanıtımı, Fakültemiz web sayfasının tanıtımı, Fakülte yönetiminin tanıtımı, derse giren öğretim elemanlarının ve derslerin tanıtımı yapıldı. Yönetmelikler ve yönergeler hakkında bilgi verildi, ERUZEM (Erciyes Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi), ERSEM, Ulusal ve Uluslararası Öğrenci Değişim Programları Hakkında Bilgilendirme yapıldı ve YÖK Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı kapsamında sunum izletildi. Oryantasyon eğitimine çok sayıda öğrenci katıldı. Sunumun ardından soru cevap şeklinde devam eden eğitim sonrasında son buldu.

18 Eylül 2024 Çarşamba